Body & Beauty Salon ©

 

Klassieke gelaatsverzorging

60 min

€ 55

* Reiniging met micellaire water, epilatie van wenkbrauwen en of bovenlip, eventueel verven van wenkbrauwen, peeling, massage, hydraterend masker, tonifiëren en eindigen met de 24h crème.

Doel: Kalmerend,  ontspannend en reinigend.

Luxe gelaatsverzorging

75 min

€ 65

* Reiniging met micellaire water, epilatie van wenkbrauwen en of bovenlip, eventueel verven van wenkbrauwen, peeling, hydraterende ampul, massage van het gelaat met warme schelpen, 
hydraterend masker, tijdens dit masker wordt een peeling en massage van de hand-en arm toegepast, tonifiëren en eindigen met de 24h crème.


Hotstone – edelsteenmassage

75 min

€ 65

* Reinigen van ogen, gelaat en hals, dieptereiniging, tonifiëren, massage van zone rond de ogen manueel en met hotstones en edelstenen, serum (anti-age), masker, eindigen met het aanbrengen van oog crème en een aangepaste dagcrème

Acné behandeling

75 min

€ 65

* Oppervlakkige reiniging, enzymemasker aanbrengen, verwijderen van eventuele comedonen / gerstekorrels, aanbrengen van een zuiverende ampoule + drukpuntmassage, massage met kruidenstempels gevuld met algen, acnémasker aanbrengen en eindigen met een aangepaste crème.


Doel: Reinigen van de huid en de doorbloeding stimuleren.


Verzorging van de man  

75 min

€ 65

* Reiniging, dieptereiniging, zwarte punten verwijderen, epileren van de wenkbrauwen / neusbrug, massage, masker, lotion (spray) en eindigen met een dacrème indien nodig.


Doel: wanneer een man cosmetisch problemen ondervindt zoals comedones, wild uitgegroeide haren, schilferige huid, irritatie in baardharen of acné.


Oogverzorging

30 min

€ 20

* Reinigen van ogen, gelaat en hals, dieptereiniging, tonifiëren, massage van zone rond de ogen, serum (anti-age), masker, eindigen met het aanbrengen van oog crème en een aangepaste dagcrème.

Verven van de wimpers en wenkbrauwen* Reinigen van de wimpers en of wenkbrauwen, aanbrengen van verf, laten inwerken en afnemen.
+- 2 à 3 weken houdbaar

Doel: Te licht gekleurde haren verdonkeren, meer volume geven, uitzicht verbeteren, donkerdere wenkbrauwen geven meer karakter aan een gezicht


Epileren van de wenkbrauwen


€ 7

* Bijwerken van de wenkbrauwen door middel van hars. Overgebleven haartjes verwijderen met pincet

Epileren bovenlip, kin


€ 7

* Verwijderen van ongewenste haren door middel van hars. Overgebleven haartjes verwijderen met pincet.

v.u. Body & Beauty Salon © - Berlare - copyright: Karen De Schrijver - All rights reserved