Beauty Salon
Body &
B & B
Salon
Ga naar de inhoud

Producten

Aanbod

Producten            

   

Merk: Jean d'Arcel

Jean d’Arcel is een Duits familiebedrijf dat al ruim 60 jaar professionele en hoogwaardige huidverzorgingsproducten produceert.
De producten zijn zuinig in gebruik. Dit wil zeggen dat u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft om uw huid te verzorgen.

Gelaat: Lijn Végétalie – Pure plantkracht voor de huid

Alle producten zijn bekroond met zowel het NATRUE kwaliteitskeurmerk en het handelsmerk van de Vegan Society voor de productsamenstelling vrij van dierlijke ingrediënten.

Lijn Végétalie - Jean d'Arcel
Lichaam en gelaat: Lijn Vénusté

De lichaamsverzorgingsproducten zijn bedoeld als probleemoplosser en ondersteunen bij het afslanken en verstevigen van de lichaamshuid.
Deze lichaamslijn bevat peelings, crèmes, serums, ...
Wil je graag de producten eens uittesten? Vraag dan naar de gratis staaltjes.
Lijn Vénusté - Jean d'Arcel

 
 Zonnebescherming: Lijn Solaire

Verkrijgbaar in factor 30 en 50, zowel in crème als in schuim.
Met vitamine E-Witte thee-extract helpt huidveroudering te voorkomen.

Minerale filters plus UVA- en UVB-filters met anti-aging effect.
Vooral geschikt voor de gevoelige huid.  
Lijn Solaire - Jean d'Arcel


Merk Carl&Son

Scandinavische huidverzorgingslijn voor mannen. De producten zijn vegan en worden ontwikkeld in Zweden.

Alle producten voorzien mannen van de dagelijkse essentials en geven een onmiddellijk gevoel van frisheid en langdurige hydratatie.
Naast de huidverzorgingsproducten, biedt Carl&Son ook een gamma ‘“no make-up make-up”-producten aan. Het gamma bestaat uit: deodorant, aftershave, douchegel, face cleaner, ...
 
Carl&Son - huidverzorgingslijn voor mannen

Merk Curasano: spraytan

De hoofdkantoren van Curasano zijn gevestigd in België, waar een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano Spraytan Express is een natuurlijke instant zelfbruiner. Dankzij de rijke, voedende componenten in onze spraytan bekom je op een snelle en eenvoudige manier een prachtig egale en goudbruine tint.
Je huid wordt soepel, vlekkeloos en natuurlijk bruin doordat de actieve bestanddelen je eigen pigment intenser bruin maken.

Curasano – spraytanMerk Zuii organic: make-up lijn


Elke dag formuleren ze de meest verbazingwekkende biologische producten in hun Australische productiefaciliteit.
Producten die puur, schoon, groen, allemaal biologisch en ook nog zo veel vegan zijn!
 

De 100% natuurlijke make-up van Zuii is niet getest op dieren en bevat geen petrochemische ingrediënten, geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten, geen parfum, geen polyethyleenglycol, geen gluten en geen parabenen.
Als bindmiddel wordt geen gebruik gemaakt van talk, maar van een mengeling van fijn gemalen bloemblaadjes van rozenknopjes, jasmijn en kamille. Hierdoor is Zuii Organic bij uitstek geschikt voor de meest gevoelige huid.

Zuii organic - make-up lijn
PAESE Minerale make-up

Bij PAESE zijn wij gepassioneerd in het creëren van kleurcosmetica, die voor uw huid zorgt. Laat onze cosmetica voor u zorgen en uw huid krijgt zijn glans terug.

Paese is een Pools cosmeticamerk dat geliefd is bij vrouwen in meer dan 50 landen over de hele wereld. Bij PAESE is de gezondheid van uw huid het allerbelangrijkste.
Daarom creëren wij unieke cosmetica die make-up altijd combineren met huidverzorging. Onze producten versterken op natuurlijke wijze uw schoonheid en voeden uw huid diep.

We hebben onze eigen productiefaciliteit en laboratorium om geavanceerde cosmetica van de hoogste kwaliteit te creëren.

99% NATUURLIJKE INGREDIENTEN, VEGAN PRODUCTEN BESCHIKBAAR, ZONDER PARABENEN, ZONDER SILICONEN, ...Voor een overzicht van de producten : klik hier

Body and Beauty Salon
Paul Cammermansstraat 10 9290 Berlare
GSM 0485 06 18 51 - BE0568.715.750
‘2023 en alle rechten voorbehouden aan Body and Beauty Salon’
Terug naar de inhoud